Hoppa till innehåll

  • Logga in via Facebook Logga in via Twitter Logga in via Windows Live Log In with LinkedIn Log In with Google      Sign In   
  • Registrera dig nu!





Foto

Issue – Emulex Nic in Windows Server 2012 R2 with VMQ still does not work

  Skriven av Mikael Nystrom , 03 September 2014 · 4012 visningar

<p>Today, working at a customer deploying Hyper-V hosts with Emulex CNA1100 we run into issues (did not surprise me, since the issue have been around for more than a year, but I still try and test to see if it ever gets better).</p>
<p>The issue is that VMQ still needs to be disabled on every Emulex NIC. That bad thing is that the issue has been around for a very, very long time. It took a very long time for the vendor to acknowledge the issue and now they state that there is a solution soon to be released. I really hope that, but I have heard it before…</p>
<p>Read more here: </p>
<p><a href="http://blogs.emulex....around/</a></p>
<p>My simple recommendation is to <strong>disable VMQ</strong> in all Emulex Network adapters if they are installed in Windows Server 2012 R2 or buy something that works and use VMQ.</p>
<p>When they release something that actually works I will remove this blog post.</p>
<p>/m</p><br />  <a rel="nofollow" href="http://feeds.wordpre...com/1535/"><img alt="" border="0" src="http://feeds.wordpre...ress.com/1535/" /></a> <img alt="" border="0" src="http://pixel.wp.com/...f=&#038;feed=1" width="1" height="1" />

Källa





direktörn
Sep 04 2014 15:16
blev nog lite knaspost?