Hoppa till innehåll

  • Logga in via Facebook Logga in via Twitter Logga in via Windows Live Log In with LinkedIn Log In with Google      Logga in   
  • Registrera dig nu!

Recover From Domain går in för tidigt


Den här tråden har blivit arkiverad. Det betyder att du inte kan skriva något inlägg i tråden.
3 svar i denna tråden

#1 cadalsoit

cadalsoit

  • 106 inlägg

Skriven 06 April 2012 - 09:34

Hej på er! Och Glad påsk!!

Jag har en lite problem med att lägga in datorer i domänen under en LTI task. Dem går in "för tidigt"

Det en Refresh task där datorobjekt redan existerar i domänen.
Jag använder Maik Koster MDT Webservices för att flytta datorobjekt till en OU där ingen GPO slår.
Om jag lägger join domain parametrar i cs.ini så sker Domain Join precis efter applicering av wmi.
Efter första omstarten "tappar" man autologon möjlighet vilken gör att man måste matta in "rätt" inloggningsuppgifter
Annars står DOMAIN\Administratör som förvalt.

Nu går jag runt detta med att inte lägga join doman parametrar i cs.ini utan att ange dem som task variabler och lägga task Recover from domain som sist i TS.

Finns det ett annat sätt att fixa det?

#2 DXter

DXter

  • 6398 inlägg

Skriven 06 April 2012 - 10:03

Har du en GPO som sätter default login domain?

MDT jobbar med local Administrator by default.

// Fredrik "DXter" Jonsson
Senior Security Consultant - Sigma IT & Management Sweden AB
Blog: http://www.poweradmin.se

Phone: +46 76 858 22 99


#3 cadalsoit

cadalsoit

  • 106 inlägg

Skriven 06 April 2012 - 10:12

Hej!

Jag har en sådan policy.
Samtidigt flyttar jag datorobjekt från dem OUs som GPO slår till en Staging GPO som jag har satt att ingen GPO ska slå.
Kanske om jag flyttar upp lite task som flyttar datorobjekt kan "förbättra" situationen

#4 Klintan

Klintan

  • 65 inlägg

Skriven 10 April 2012 - 07:57

Har du tagit en titt på Johan Arwidmarks blog post "Domain Policies that break MDT 2010"
http://www.deployvis...=78&EntryID=147.